Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Goran Đuranović se odazvao akciji

goran djuranovicUprava NK „Bosna“ Visoko pokrenula je akciju “Bosnaši za Bosnu”. Cilj akcije je da svi igrači koji su nastupali za NK „Bosna“, a trenutno borave izvan prostora BiH, svojim skromnim doprinosom pomognu rad NK „Bosna“  Visoko. Ovoga puta je to fudbalska lopta Brazuka, a na pomenutu akciju se odazvao na poziv svog prijatelja Mirze Laletovića bivši igrač omladinskih selekcija NK Bosna Visoko Goran Đuranović, koji dugi niz godina živi i radi u Portlandu a koji je igrao u generaciji sa Jazićem, Buljinom, Šekerovićem, Salčinovićem, Kilalićem, Jašarspahićem, Đuranović Igorom., Ihtijarevićem, Ferhatom i legendarnim trenerom Asimom Limom Hasetom.

Kako nam je rekao Mirza Laletović, Goran je poslao 5 Brazuka, ćunjeve i još dosta sportskih rekvizita. Ovom prilikom mu se Uprava kluba zahvaljuje što nije zaboravio na trenutke koje je proveo u Visokom i NK „Bosna“ Visoko.

Također uprava kluba poziva i ostale bivše igrače da se odazovu pomenutoj akciji, a sve u cilju, prije svega, razvoja omladinskog pogona NK „Bosna“ Visoko.

Proudly powered by WordPress