Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Telemach ima dan poklanjanja. 12 mjeseci besplatnih HD kanala za pretplatu na bilo koju uslugu koja uključuje digitalnu televiziju.

Telemach najboljiNedavno su započeli prenosi utakmica najboljih nogometnih liga, a Telemach 19. septembra časti sa Engleskom Premier, Španjolskom Premiera, Njemačkom Bundesligom u najboljoj HD kvaliteti‎ sa kristalnom slikom i zvukom za sve građane koji se pretplate tog dana na barem jednu novu uslugu koja uključuje digitalnu televiziju. ‎Pitate se kako gledati TV nakon digitalizacije, kad ubrzo nestane prijem kanala preko obične antene gašenjem analognih odašiljača? Korisnici Telemach usluga neće morati kupovati posebne uređaje kada se u BiH uskoro sa analognog sistema emitovanja pređe na digitalni sistem emitovanja što će donijeti ne samo uštede kućnim budžetima nego i značajno proširiti trenutni spektar usluga.

Kako bi se podigla svijest o korištenju i prednostima digitalnog TV signala i pratećih usluga, pozivaju se građani da u petak, 19. septembra ove godine posjete neki od korisničkih centara Telemach-a širom BiH i pretplate se na bilo koju uslugu Telemacha kako bi dobili 12 mjeseci besplatnog gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti od kojih izdvajamo: Sport klub 1,2,3 HD, FOX Movies HD, FOX Crime HD, Fox Life HD, 24 Kitchen HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nickelodeon HD, National Geographic HD, itd, a sve one koji odluče sudjelovati u akciji čekaju i pokloni iznenađenja.

U okviru ove akcije u ovoj sedmici je u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Travniku, Kiseljaku, Konjicu, Kaknju, Visokom upriličena podjela vaučera na centralnim lokacijama. Digitalizirajte se odmah bolje od drugih u HD-u i prije gašenja analognog signala u zraku koje se uskoro očekuje.

Očekujemo Vas 19. 09.2014. godine.

Proudly powered by WordPress