Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Visoko na aplikaciji FM Jama

fm jam appFm Jam 13. decembra slavi svoj petnaesti rođendan djelovanja na muzičkoj sceni BiH. Pored velike zabave sa Fm Jam izvođačima u tuzlanskom klubu Palma koja je najavljena za subotu 13. decembar, donosimo i poseban poklon. U saradnji sa kompanijom Red Bull i stručnjacima iz Leftor-a, Fm Jam je prvi regionalni muzički pokret koji objavljuje svoju aplikaciju za Apple i Android uređaje.

Ovim korakom pratimo trend razvoja modernih komunikacija i približavamo se publici koja želi brzo informisana o aktivnostima Fm Jam-a. Aplikacija donosi najnovije informacije vezane za naš rad, povezana je sa društvenim mrežama, a obiluje i intervjuima Fm Jam izvođača, kolumnama, najavama, video spotovima i ekskluzivnim fotografijama. Aplikaciju skinite besplatno na Apple App Storeu i na Google Play.

fm jam aplikacija1Prilikom skidanja aplikacije preko Apple Storea, naslovna fotografija uz Edu Maajku iz Zagreba je i ona iz Visokog za vrijeme nezaboravnog nastupa Frenkia i Kontre, prvog danas masovnih protesta u BiH 07.02.2014.godine. Fotografija je djelo Almina Tabaka.

www.fmjam.com/Visoko.co.ba

Proudly powered by WordPress