Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Galijašević je plaćeni politički ubica Dodika i Vlade RS-a!

semsudin mehmedovic septembar 2014Šest lica koja su uhapšena u SAD zbog sumnje da su slali novac i oružje terorističkoj organizaciji “Islamska država” izašla su “ispod kišobrana” Šemsudina Mehmedovića i obilježena su radikalnim islamističkim pečatom “Al kaide”, izjavio je ekspert za antiterorizam Dževad Galijašević, poznat po tome da često fabrikuje laži posebno kada je riječ o političarima u FBiH, piše novinska agencija Patria.

Tako je Galijašević za medije u manjem bh. entitetu izjavio da su „uhapšeni Mehmedovićevi ljudi“.

Mehmedović nije iznenađen ovakvim izjavama te kaže u izjavi za Patriu da su to notorne laži.

– Kako vrijeme prolazi i implementacija izbornih rezultata kasni to se sve veći broj iščašenih političkih centara moći uključuje da napravi politički ambijent nesnošljivim, pa evo ne libeći se da u tu igru ubace i političkog ubicu Dževada Galijaševića, koji je plaćeni politički ubica od Vlade RS-a. Ima za cilj samo da fabrikuje afere, laži i neistine. On želi da politički ambijent u FBiH destabilizira upravo za račun Milorada Dodika da pokaže kako u RS sve funkcionira i kako su oni zlatni bez obzira na zločinačku prošlost koju imaju – kaže Mehmedović.

On dodaje da se ne libe tako izreči da u FBiH postoje neki koji su vezani i sa ISIL-om i sa iranskom vezom itd.

– Zavisno od dnevno političkih potreba takve priče fabrikuju da bi spriječili ipmlementaciju izbornih rezultata i formiranje vlasti. Ne čudi me takva jedan izjava od Galijaševića za kojeg je objavljen ugovor o djelu u kojem stoji klauzula da će poslušno provoditi ono što mu zacrta njegov direktor koji mu daje plaću. To su gluposti i notorne laži koje on fabrikuje ne samo danas već godinama. A, sve to radi za radi političkog centra u Beogradu, a Dodik je samo ekspozitura tog jednog političkog centra – dodao je Mehmedović

NAP/Visoko.co.ba

Proudly powered by WordPress