Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Dio obilježenih negativaca, a gdje su, šta su i ko su pozitivci iste?

ahmet husein munib2Kako se bliži Kongres SDA BiH zakazan za 26.05.2015.godine, a kojem prethode unutarstranački izbori u cijeloj BiH tako sve više u javnost izlaze raznorazne informacije i stavovi prevashodno nezadovoljnih pojedinaca i članova stranke, dok oni koji još nisu odabrali stranu šute i čekaju priliku da se bezbolno priklone jačem nakon Skupštine koja će izglasati novog predsjednika stranke.

Interesantna politička pojava unutar OO SDA Visoko svakako je i sada bivši, ali dugogodišnji sekretar ove stranke Husejn Smajlović koji raspolaže vjerovatno i najinteresantnijim informacijama vezano za ovu stranku u Visokom iz svih njenih perioda do 2010.godine.

Smajlović je putem svog Facebook profila objavio interesantan status i prateću fotografiju.

Smajlović se u svom statusu pita ko su to visočki SDA negativci, a ko to pozitivci, dok se na fotografiji nalaze bivši predsjednik OO SDA Visoko Ahmet Kurspahić, zatim on dok je još uvijek obnašao funkciju sekretara stranke, te tadašnji SDA načelnik Visokog Munib Alibegović, koji će kasnije biti isključen iz stranke.

ahmet husein munib3“Dio “obilježenih” negativaca visočke SDA  od prije 5-6 godina. A gdje su, šta su i ko su pozitivci iste … nakon toga, pa do današnje aktualne visočke zbilje!? P.S Sem časnih izuzetaka”

Proudly powered by WordPress