Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Od Visokog će praviti “Smrdograd”, a u Sarajevu će popravljati festivalsko raspoloženje

Pisali smo o slikovitom primjeru kako BH Gas preko RK Bosna pokazuje nemoć Visokog i onih koji misle da su vlast u njemu, a danas stiže i najnoviji primjer koji nam je pripremila ASA Grupacija za koju je najdirektnije vezan i “Prevent”, firma koja zapošljava najviše visočkog stanovništva, ali ujedno i firma sa kojom Visočani imaju najviše problema, kada je u pitanju ugodnost življenja, sa emisijom smradova koje ova firma emituje u različitim vremenskim intervalima i godišnjim dobima.

Naime, nedavno je “Prevent” otkazao sponzorstvo NK Bosna Visoko, uz objašnjenje kako takav razvoj situacije nalaže recesija i na taj način NK Bosna je ostala bez 12.000KM na godišnjem nivou. To bi i bilo razumljivo, da se recesija po pitanju društvene odgovornosti i ulaganja u lokalnu zajednicu ne bi osjetila samo u Visokom. Uz ranije sponzorstvo iste grupacije za koncert Harija Varešanovića, pa KK Bosna ASA BH Telecom, Agencija FENA danas donosi i nove momente o društveno odgovornoj firmi koja svoju odgovornost primjenjuje samo tamo gdje ne emituje svoje smradove:

SARAJEVO, 14. augusta (FENA) – ASA grupacija, kao dugogodišnji i ekskluzivni sponzor Sarajevo film festivala, u želji da festivalsko raspoloženje
podijeli sa sugrađanima osigurala je svakodnevne besplatne vožnje na
dvospratnom otvorenom ASA Busu za sve zainteresirane posjetioce.
Svi oni koji posjete ASA Bus doživjet će festivalski atmosferu promatrajući
Sarajevo iz drugačije perspektive.
Kako je iz ASA grupacije saopćeno, početna stanica ASA Busa je ispred Bosna Aira, preko puta Narodnog pozorišta, a bus polazi svakim danom u 15.30 sati. Hostese ASA grupacije čekaju zainteresirane svakim danom od 11 do 15.30 sati na početnom stajalištu ili ispred Katedrale svakim danom od 17 sati gdje se svi oni koji žele mogu prijaviti za ovo jedinstveno druženje.
ASA grupacija okuplja 17 firmi vođenih jednim sistemom upravljanja
kvalitetom i jednim brendom – ASA.
(Fena

   

Proudly powered by WordPress