Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Armin Muzaferija promovirao spot za pjesmu “Vulkani”

altSinoć je Armin Muzaferija, u prostorijama Avaz Twist Towera, promovirao video-spot za pjesmu “Vulkani”, koja je objavljena na njegovom prvom studijskom albumu “Još te volim”. Autor pjesme je Eldin Huseinbegović, a režiju petog po redu spota, koji je sniman u produkcijskoj kući “Gotiva” uz pomoć visočke produkcijske kuće “Magazin Plus”, potpisuje Muris Beglerović. Sinoć su se pred prepunom salom prisutnima obratili Eldin Huseinbegović – autor pjesme, Muris Beglerović – predstavnik Gotive, Mato Kozina – predstavnik Magazin Plusa i Armin Muzaferija.

“Mnogo smo truda i rada uložili u ovaj spot i mislim da smo zaslužili dobru promociju, ali ovo većeras je premašilo sva naša očekivanja i hvala Bogu da je došlo ovoliko ljudi i medija da su pokazali interesovanje. Jako sam zadovoljan i sretan”, rekao je Armin Muzaferija.

Većeras si po prvi put vidio reakcije publike na tvoj novi spot, da li će ovaj spot održati rejting koji si napravio na tržištu:

“Msilim da će još više povećati taj rejting, budući je uloženo dosta truda i rada, te da je spot sniman u Istanbulu i naravno da su ga radile dvije vrhunske produkcije “Gotiva” i “Magazin plus”. Ovom prilikom se zahvaljujem svim sponzorima koji su ukazali povjerenje i doprinijeli tome da imamo jedan spot koji je na svjetskom nivou i da će to podić rejting moje karijere.”

Spot će sada ići svojim nekim tokom, a šta javnost u narednom periodu može očekivati od Armina:

“To će definitivno biti medijska kampanja i promocija spota, poslije tog dosta nastupa. Mislim da neću raditi nove projekte do kraja ove godine, ali već početkom sljedeće možda i novi singl, novi spot i polako pripremanje drugog albuma, a do tada mnogo nastupa širom regije.”

Veliku zahvalnost treba istaci sponzorima spota, a to su Turkish Airlines, Vispak, Prevent, Sedam, Sarajevo osiguranje, IM Semic i Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport KS.

Pod ovim linkom mozete pogledati spot:

http://www.youtube.com/watch?v=75PiIb26kGg

Proudly powered by WordPress