Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Načelnik Kaknja komunicira sa građanima putem Facebooka, maila i www.kakanjlive.com, u pitanjima i odgovorima spominje se i Visoko

altOpćinski načelnik Mensur Jašarspahić Suri  je odgovorio na neke komentare posjetitelja web-stranice www.kakanjlive.com. Prezentiramo neke komentare posjetitelja i odgovore načelnika Jašarspahića.

INFORMACIJA: „Ponovo narušen kvalitet zraka“

Komentar broj: 1 – Napisao/la josip : I šta sada načelniče, hoćemo li pogasiti kotlove prestati proizvoditi cement, prestati sa iskopom ugljena. Uvijek je u Kaknju za vrijeme zimskih hladnijih dana zagađenost bila povećana. U Visokom recimo nema ništa od navedenog, a zagađenost je velika. Trebalo se ranije misliti i ne dozvoliti prljavu industriju graditi u Kakanju. Prestanite se toliko brinuti o nama, ima još do lokalnih izbora podosta vremena.

Komentar broj: 2 – Napisao/la Mensur Jasarspahic Suri: Gospodine Josipe,tj. Ivo, na ovakvo pitanje već sam Vam odgovarao putem Facebook-a. I još jednom ću ponoviti. Niko nije protiv industrije, ali se mora poštivati set okolišnih zakona. Ja razumijem da Vi uporno branite jedan od kakanjskih privrednih subjekata jer tamo radite, ali shvatite, zdravlje mora biti na prvom mjestu.I da, nikada se neću prestati brinuti o građanima, Vi od mene tražite da ne radim svoj posao.

Proudly powered by WordPress