Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Video: Faris Pinjo večeras nastupio u X Factoru i obezbijedio nastup u trećoj fazi takmičenja

Iako nismo imali priliku da gledamo našeg sugrađanina, Farisa Pinju, u okviru audicija regionalnog show programa X Factor Adria, koje su prikazivane proteklih sedmica, večeras je Faris ubilježio nastup u već drugom krugu takmičenja, takozvanom Bootcampu. Bootcamp je druga faza takmičenja, u kojoj se takmičari, koji su dobili tri ili četiri Da na audicijama, pozivaju da ponovo nastupe, a onda sudije odlučuju da li će proći u treću fazu takmičenja.

Naš Faris je večeras svojim nastupom zapalio publiku i osvojio njihova srca, te ga je na početku u “kuću sudija”, što je naredna faza takmičenja, pozvala Aleksandra Kovač, a sjajne komentare dao mu je Tonči Huljić, kazavši kako ima već izgrađeno ime i kako odlično pjeva. Također, Huljić je kazao da je publika svojom sjajnom reakcijom kazala sve o Farisovom kvalitetu, nakon čega je pitao Aleksandru: “Koliko tražiš da ga izbaciš, da ga ja uzmem?”

U nastavku emisije uslijedio je pravi šok, jer u okviru bootcampa sudije imaju pravo zamjene kandidata, pa je tako Aleksandra Kovač izbacila Farisa iz svog izbora, što bi značilo da nije prošao u narednu fazu takmičenja. Ipak, Tonči Huljić je kazao kako želi da Faris bude u njegovoj grupi, zbog sjajnog nastupa, te mu je tako obezbijedio prolaz u treću fazu takmičenja.

Tako će, na kraju, Faris takmičenje nastaviti u trećem krugu, a kako smo saznali u emisiji koja je na programu sutra biti će prikazani i trenuci u kojima se određuju grupe, te ćemo saznati čijoj grupi je pripao Faris i ko će mu biti mentor u nastavku takmičenja, kada se takmičari pripremaju za nastupe uživo.

Proudly powered by WordPress