Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VIDEO: Ovako je izgledala proslava 8. rođendana Galerije KOVO

Galerija KOVO, jedini domaći i visočki shoping centar, u subotu je proslavila svoj 8. rođendan. Bilo je to odlično slavlje, sa mnoštvom poklona i degustacije raznih proizvoda za sve vjerne kupci, koji su nakon kupovine mogli uživati i u roštiljadi, spremnoj za njih.

– Mislim da slika govori mnogo više od onoga što bih ja mogao da kažem, odnosno naše vjerne mušterije koje su i danas došle u naš centar, gdje svi zajedno proslavljamo još jedan rođendan Galerije KOVO. U proteklom periodu smo uredili restoran i dječiju igraonicu, a sve s ciljem da našim kupcima omogućimo što bolje uslove za šoping, ali i za odmor i opuštanje. Tako ćemo nastaviti i u budućnosti, a ovu priliku koristim da se još jednom od sveg srca zahvalim svim našim vjerim mušterijama koje nas posjećuju sve ove godine i bez kojih ne bismo ni mi radili i slavili– kazao je Zekerijah Kovo, vlasnik Galerije KOVO.

Fotogaleriju sa ove proslave mogli ste pogledati pod naslovom FOTO: Galerija KOVO sa svojim vjernim kupcima slavi 8. rođendan.

Proudly powered by WordPress