Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Pak-Rampart d.o.o Visoko

Pak-RAMPART je kompanija tradicije, ugleda i uspješnosti.Takav status namjerava zadržati i u budućnosti. Poslovnom politikom ljudskih potencijala dominira podmlađivanje kompanije i stručno usavršavanje  zaposlenika. Firma se nalazi na 6100 m2 poslovno-proizvodnog prostora i 15 000 m2 parking prostora. Zapošljava 55 radnika.

Rampart proizvodi  biskvite, vafle, kocke, napolitanke. Pakuje šećer i praškaste proizvode, petit- keks, mješavine, čajna peciva.

ISO HACCP Certifikat

Pak-Rampart d.o.o. je u vrlo kratkom roku obavio sve pripreme, edukaciju djelatnika i implementaciju HACCP normi, te od 01.01.2009. godine posjeduje ISO HACCP Certifikat.

Vrhunska kvaliteta proizvodnje

Zbog specifičnosti i zahtjevne tehnologije, za proizvodnju Petit keksa koristimo vrhunsku, trenutno najmoderniju visoko sofisticiranu tehnologiju koja, uz primjenu probranih sastojaka i receptura, rezultira visokom kvalitetom proizvoda.

Rezultat poslovanja

Pak-Rampart trenutno svoje proizvode izvozi u 10 zemalja širom Evrope, što je ubraja u jednu od vodećih prehrambenih kompanija u Bosni i Hercegovini.

 

Pak-Rampart d.o.o. Visoko

+ 387 32 735 230

rampart@rampart.ba

prodaja@rampart.ba

{jcomments off}

Proudly powered by WordPress