Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Javna rasprava u Visokom

Građanima opštine Visoko, opštinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Opštine, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, opštinski načelnik Visokog oglašava i upućuje javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti porodice sa djecom.
U skladu sa Zaključkom Skupštine Ze-do kantona koji se odnosi na obavljanje javne rasprave o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti porodice sa djecom, Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Ze-do kantona je donijelo plan javne rasprave po opštinama.
Javna rasprava za opštinu Visoko biće organizovana u utorak, 12. aprila ove godine u Velikoj sali Opštine Visoko, sa početkom u 13 sati, uz napomenu da se tekst Nacrta Zakona može pogledati na web stranici ZDK-a www.zdk.ba

Proudly powered by WordPress