Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Predstavnici OO SDA Visoko u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti ZDK, zahvalili se građanima na ukazanom povjerenju

Svečano druženje aktivista, članova i simpatizera  s novoizabranim predstavnicima OO SDA Visoko u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti  Zeničko-dobojskog kantona, održano je u petak, 15. aprila, u restoranu Jalija u Visokom. Prisutni su bili članovi Izvršnog odbora SDA Visoko, predstavnici Asocijacije žena SDA Visoko, Asocijacije mladih SDA, predstavnici mjesnih ogranaka i brojni simpatizeri ove političke opcije.

Bila je ovo prilika da se prisutni podsjete na rezultate posljednjih općih izbora održanih u oktobru prošle godine, o čemu je govorio predsjednik Izbornog štaba  i novoimenovani vijećnik u Općinskom vijeću Visoko Dženan Bećar. Prisutnima se obratio i predsjednik OO SDA Visoko mr. Ahmet Kurspahić, kao i poslanik u Skupštini ZDK dr. Senad Karavdić i aktuelna ministrica finansija u Vladi ZDK Amra Babić.

Izraženo je zadovoljstvo postignutim rezultatima na općim izborima, a  kandidati SDA Visoko koji su ušli u zakonodavnu i izvršnu vlast kantona iskoristili su priliku da se još jednom zahvale svim građanima Visokog i drugih općina kantona na datom povjerenju, uz obećanje da će raditi u interesu napretka i prosperiteta svih građana općine Visoko i ZDK.

{joomplucat:65 limit=12|columns=4}

Proudly powered by WordPress