Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

www.help.ba, novi način komunikacije i pružanje pomoći korisnicima računara, mobitela, audio/video opreme

Prije nekoliko dana otvorena je nova web stranica pod nazivom help.ba koja treba da uvede jedan novi način komunikacije i pružanja pomoći korisnicima računara, mobitela, audio i video opreme i drugih elektronskih pomagala.

Naime, stranica je bazirana na principu “pitanja i odgovori” gdje možete postaviti pitanja vezana za probleme sa kojima ste se susreli u IT oblasti i dobiti odgovore na ta pitanja od iskusnih članova zajednice.

Ono što ovu stranicu čini drugačijom jeste da se ne pravi razlika u pogledu važnosti pitanja. Bilo da se radi o početničkim pitanjima ili o naprednim problemima članovi zajednice će pristupiti ozbiljno i pokušati dati adekvatan odgovor u što kraćem roku. Svi članovi za pitanja i odgovore koje postave dobivaju bodove koji im omogućavaju da dobiju posebne titule na stranici, a uskoro će, kako navode vlasnici stranice, za svoju aktivnost biti i nagrađivani.

Stranica plijeni pogled jednostavnim, ali krajnje funkcionalnim i privlačnim dizajnom koji omogućava brzo i učinkovito korištenje stranice bez nepotrebnih lutanja, čime je pogodna za sve stepene stručnosti i iskustva u korištenju interneta. Samo nekoliko klikova je dovoljno da postanete član i da dobijete odgovor na pitanja za koja bi vas na brojnim forumima ismijavali.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress