Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Pionirske selekcije: BiH – Makedonija 1:1

Pionirska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je s odgovarajućom selekcijom Makedonije rezultatom 1:1, u drugom prijateljskom susret odigranom danas u Vogošći.

Prvi do prednosti su došli gosti golom Kristijana Ristevskog u 3. minuti, a konačan rezultat postavio je Armin Imamović u 41. minuti.

Prvi susret odigran juče završen je pobjedom Makedonaca 2:1.

– Popravili smo utisak u odnosu na jučerašnji meč. Ova selekcija je tek drugi put na okupu i sigurno je da će nam trebati vremena da se još neke stvari slože. Sigurno je da ćemo i dopuniti ovu ekipu, jer vidjeli smo kroz ovaj dvomeč da neki igrači mogu da odgovore zadatku, a neki ne. Obje utakmice su nam odlično poslužile da vidimo na čemu smo. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati još ovakvih provjera kako bismo mogli igrače rođene 2000. godine da selektiramo na pravi način – rekao je selektor BiH Zoran Erbez.

Za reprezentaciju BiH susret su počeli: Begović, Mujkić, Vladavić, Kolar, Sadiku, Piljunović, Hasanović, Salčin, Vasiljević, Ibraković, Hadžić. Još su igrali: Mijović, Ćerimić, Šahbazović, Imamović, Ristović, Dojčinović.

Proudly powered by WordPress