Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Džemail Silajdžić: Nije istina da sam se prijavio za mjesto direktora OŠ u Moštru, a Dalibor Tomičić nije smio prekinuti sjednicu OV

Nakon izvještaja sa posljednje Sjednice OV Visoko u kome u jednom dijelu spominjemo da se na konkurs za popunjavanje mjesta direktora Osnovne škole u Donjem Moštru prijavio i Džemail Silajdžić (potpredsjednik OS SBiH, nekadašnji vijećnik, predsjedavajući OV Vijeća, Federalni poslanika, profesor i u slobodno vrijeme slikar), jutros nas je osobno nazvao gospodin Silajdžić i demantovao tu informaciju. Uz sve to saznali smo i da je OS SBiH razočaran vođenjem sjednice od strane predsjedavajućeg Dalibora Tomičića. Džemail Silajdžić također tvrdi da je sjednica prekinuta mimo pravila utvrđenih Poslovnikom o radu.

Interesantno je da simpatizeri SBiH nakon kraha na prošlim općim izborima ponovo imaju interes da se njihovo mišljenje i stavovi čuju (čitaju) putem prvog, najstarijeg i najposjećenijeg visočkog internet sajta. Istina ovo je džabna varijanta oglašavanja, nadamo se da OS SBiH i pred naredne lokalne izbore iduće godine neće imati interes svoje ideje, stavove i obećanja biračima saopćavati putem našeg sajta, nego će poslije izbora one koji se uredno za novac reklamiraju putem našeg sajta slobodno i proizvoljno nazivati i vlasnicima Visoko.co.ba, što je tačno koliko je tačno i da je Haris Silajdžić bošnjački član Predsjedništva u ovom trenutku.

Proudly powered by WordPress