Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novi predsjednik OO SBB Visoko Džemal Kadić

OO SBBBIH Visoko je na sastanku održanom u subotu, 02.07.2011.godine, izabrao novog predsjednika OO SBBBIH Visoko. S obzirom da je dosadašnji predsjednik OO SBBBIH Visoko gosp. Džemil Ugarak izabran za člana predsjedništva SBBBIH te se zbog nespojivosti navedenih funkcija pristupilo izboru novog predsjednika Općinskog odbora Saveza za bolju budućnost BiH – Visoko.

Za novog predsjednika OO SBBBIH Visoko izabran je gosp. Džemal Kadić.

Džemal Kadić rođen je 24.02.1963. u Visokom. Završio je srednju ekonomsku školu i fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju. Dosadašnji je član Općinskog odbora SBBBIH Visoko i šef tima za finansijske i ekonomske odnose KO SBBBIH  –  Ze-do kantona. Trenutno je zaposlen u IK Banci DD Zenica. Oženjen je i otac dvoje djece.

OO SBBBIH Visoko na svojim redovnim sastancima analizira trenutnu političku situaciju u Visokom i izražava svoju zabrinutost prije svega zbog sve teže ekonomske situacije u kojoj se nalaze građani naše općine, a za koju trenutne vlasti očigledno nemaju dovoljno sluha. OO SBBBIH Visoko ovim putem poziva sve zainteresovane građane, članove i simpatizere Saveza, te omladinu i sve ljude kojima je stalo do vlastite budućnosti da se aktivno uključe u rad i buduće aktivnosti stranke. Entuzijazam, optimizam, rad i želja za promjenom su itekako dobrodošli u našim redovima.

Proudly powered by WordPress