Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Lulić se zahvalio na riječima podrške, doktori čine sve da mu spase prst

Senad Lulić se putem Facebooka zahvalio na riječima podrške koje je primio nakon što se jučer na treningu u teretani povrijedio zbog čega je morao na operaciju.

Podsjetimo, Lulić se jučer na početku treninga u teretani povrijedio, a doktori se bore da mu sačuvaju prstenjak desne ruke, potvrdio je danas klupski doktor Stefano Salvatori.

“Senad Lulić je dobro, stalno ga obilazimo. Mora ostati nekoliko dana u bolnici zbog terapija. Stradao mu je prstenjak desne ruke, ali uspjeli smo izbjeći ono najgore – amputaciju čitavog prsta. Srećom, na vrijeme smo reagovali i sve je pod kontrolom”, izjavio je Salvatori.

Lulić se na Facebooku zahvalio na riječima podrške, a među onima koji su mu poželjeli brzo ozdravljenje bilo je i navijača Rome.

“Želim da se zahvalim saigračima, prijateljima i mojim fanovima za podršku koju mi pružaju. Posebno se zahvaljujem mojoj porodici koja je uvijek uz mene”, poručio je Lulić.

Lulić će, prema riječima dodao je Salvatorija, morati sigurno pauzirati 20 dana, a najvjerovatnije će na teren nazad u januaru.

Kako piše Gazzetta dello Sport, sve se desilo iznenada na početku treninga. Navodno, Luliću je teg pao na prste, no iz Lazija nisu još uvijek objavili zvaničnu informaciju.

Proudly powered by WordPress