Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

U nedjelju tradicionalna manifestacija Pozdrav proljeću 2016

U skladu sa dugogodišnjom visočkom tradicijom obilježavanja proljeća, Planinarsko društvo “Visočica” i Odred izviđača “Visoko”, pozivaju sve Visočane, ljubitelje prirode i one koji uživaju u dobroj zabavi na tradicionalnu manifestaciju “Pozdrav proljeću 2016”.

Manifestacija kojom se nastoji privući što više ljudi u prirodu, kako bi u vremenu brzog života i tehnologije građani makar na jedan dan osjetili čari prirode, ove godine zakazana je za nedjelju, 10. april, kada će u rejonu planinarskog doma Gorani, u Visokom, biti upriličeno zajedničko druženje.

pozdrav proljecu 2016 1Kao i proteklih godina organizatori su se potrudili da za sve posjetioce pripreme mnogo zabavnih sadržaja, a pored druženja bit će upriličen i tradicionalni ručak, odnosno, podjela graha, što je još jedna od odlika proljetnih druženja u našem gradu.

Zajednički polazak, za sve one koji vole duge šetnje kroz prirodu, bit će upriličen u 08:00 sati ispred Vatrogasnog doma Visoko, a oni koji nešto kasnije namjeravaju posjetiti ovu manifestaciju tokom cijelog dana to mogu učiniti na poznatom visočkom izletištu Gorani.

Proudly powered by WordPress