Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Pod pokroviteljstvom BH Telecoma u Visokom održano okupljanje rukometne reprezentacije ZDK

Kraj mjeseca aprila u cijeloj Bosni i Hercegovini rezervisan je, prema kalendaru Rukometnog saveza BiH, za reprezentativne obaveze rukometaša, koji su ovih dana boravili na različitim okupljanjima i pripremama rukometnih selekcija u Bih. Upravo tako je ovih dana i u Visokom, pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma održano okupljanje rukometne reprezentacije Zeničko-dobojskog kantona, kao simboličan čin priprema rukometaša sa područja ovog kantona.

Brojni mladi rukometaši iz Zenice, Zavidovića, Maglaja, Visokog i drugih gradova ZDK okupili su se tako u Kulturno-sportskom centru “Mladost” u Visokom, gdje su pod budnim okom selektora ove kantonalne reprezentacije, Kenana Ahića, vršili pripreme u nekoliko različitih sportskih programa.

Organizator i domaćin ovog okupljanja, omladinske selekcije RK Bosna Centrotrans Visoko, ovu priliku su iskoristili da se zahvale svim rukometašima na učešću, kao i generalnom pokrovitelju okupljanja, BH Telecomu koji je, prema njihovim riječima, dao nesebičan doprinos ovom pozitivnom sportskom projektu.

Proudly powered by WordPress