Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Promocija novih autobusa

altKompanija Centrotrans Eurolines danas je na Autobuskoj stanici Visoko organizirala promociju osam novih autobusa marke Mercedes. Autobusi su namijenjeni za prijevoz putnika na lokalnim linijama, a namjera kompanije je da u skorije vrijeme potpuno obnovi vozni park.

Promociji su prisustvovali brojni gosti, predstavnici Općine Visoko te zaposlenici kompanije Centrotrans Eurolines.

Načelnik u tehničkom mandatu Munib Alibegović obratio se prisutnim te iskazao zahvalnost kompaniji Centrotrans za njihovo nastojanje da našim građanima pruže što kvalitetnije uslug prijevoza.

Svečanu vrpcu presjekli su predsjednik Nadzornog odbora kompanije Centrotrans dr. Muhamed Šaćiragić i Dževad Alijagić, dugogodišnji uposlenik Centrotransa – Poslovne jedinice Visoko.

– Vjerujem da čaršija Visoko zaslužuje da dobije nova prijevozna sredstva od strane prijevoznika koji već 40 godina pruža usluge prijevoza. Ovo je prva faza obnove voznog parka, i danas smo promovirali osam novih autobusa marke Mercedes. Namjera nam je da u naredne dvije godine obnovimo kompletan vozni park i time podignemo na znatno viši nivo kvalitetu naše usluge. Ovo je i pokazatelj društvene odgovornosti naše kompanije koja pokušava u sredinama gdje ostvaruje prihod vratiti kvalitetnim prijevoznim sredstvima – rekao je generalni direktor Centrotransa mr. Safudin Čengić.

{joomplucat:747 limit=25|columns=4}

Proudly powered by WordPress