Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Severina podržala mladog Tonija Fišića

alt
Sa novom pjesmom „Sipaj mi ljubav” Toni Fišić pobrao je simpatije publike ne samo u našoj zemlji nego i u cijelom regionu. Priliku da među prvim vidi novi spot imala je najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković. Naime, Fišić razgovarao sa hrvatskom zvijezdom u olimpijskoj dvorani Zetra, gdje je bila gošća na koncertu Kemala Montena „Vratio sam se živote”. Popularna Seve bila je prezadovoljna spotom, ali i Tonijevim vokalnim sposobnostima. Severina ove zime namjerava dio odmora provesti u BiH, tako da je Fišić pozvao da bude njegova gošća na Vlašiću. Zato se nemojte iznenaditi ako početkom godine vidite kako Seve skija na ovoj prelijepoj planinskoj ljepotici u BiH, koja je redovna destinacija za odmore brojnih turista iz Hrvatske.

Kompoziciju „Sipaj mi ljubav”, Toni je radio u studiju “Tempo” sa Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem.

Kadrovi su snimani na benzinskoj pumpi ” TDizel ” u Staroj Bili i u klubu ”Dani” u Novom Travniku. U spotu se pojavljuju i model Amira Omeragić, kao i tridesetak statista, većinom djevojaka, među kojima su i go-go plesačice iz Zagreba.Link za spot je http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AHuVdGuLM8E

Toni je na nedavno održanoj tradicionalnoj manifestaciji “BH muzički Oskar” dobio nagradu za muzičko otkriće godine na Balkanu.

Proudly powered by WordPress