Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Visočka Hurem se vratila iz Istanbula

Visočanka Sabina Ašlama Panjeta i Alan Aličić  izabrani su za balkanske dvojnike sultana Sulejmana i sultanije Hurem, likova iz serije “Sulejman Veličanstveni” na takmičenju OBN televizije. Kao nagradu za pobjedu između 310 prijavljenih kandidata dobili su putovanje u Istanbul za Novu Godinu. Tridesetosmogodišnja diplomirana pravnica trenutno nastanjena u Sarajevu nakon povratka iz Istanbula kratko je za naš portal prokomentarisala svoje putovanje i iskustvo iz cijelog natjecanja.

-“U BiH smo se vratili u utorak poslijepodne. Baš danas treba da se visim sa PR-om iz OBN-a, kako bi sumirali utiske. Na OBN-u će 13.01. u 17,30 sati biti emisija Dejane Rosuljaš,”Dejana Talk Show-u”, gdje ću gostovati, a tema emisije je upravo Sulejman Veličanstveni i naša iskustva iz cijelog ciklusa natjecanja te boravka u Istanbulu. Sve u svemu bilo je ovoi jedno vrlo interesantno iskustvo u kojem mi je sličnost sa Hurem pomogla da proslavim Novu Godinu u Istanbulu. Koristim ovu priliku i da svim mojim Visočanima zaželim sve najbolje u 2013 godini”.

Osim Sabine u uži krug među trinaest osoba koje liče na Sulejmana i Hurem ušli su još i Alija Zukić, te Mustafa Osmić, također iz Visokog.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress