Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Uskoro video za pjesmu “Mirnesa iz fitnesa”

altNajpoznatiji reper iz Visokog MC Mido ovog vikenda snimao je kadrove za novi spot. Video je za pjesmu “Mirnesa iz fitnesa” i sniman je na više lokacija u Visokom i Donjoj Zimči. Iako vrijeme i nije bilo baš najidealnije za snimanje, Mido je na kraju dana ipak bio zadovoljan urađenim i za Visoko.co.ba izjavio:

– Ovo je jedna u nizu pjesama za koju se nadam da bi mogla “ubosti” pa da nakon nje probijem led i počnem konačno snimati pjesme za svoj prvi CD. Danas smo snimali kadrove za pjesmu “Mirnesa iz fitnesa” koja je malo drugačija od onih mojih uobičajenih pjesama sa socijalnim temama. Za video su bili zaduženi Amir Hajdarević i Mahir Hadžimehmedagić i ne sumnjam da je sve to ispalo kako treba. U snimanju su učestvovali i Don Colero Basta, Muhamed Efendira, Erma Dautovic, Nusret Smajović, pa čak i aktuelni vijećnik Dejan Ščepanović. Znam da se to plaća, ali dobar sam s vama pa mi nećete zamjeriti što ću spomenuti sponzore koji su mi pomogli da snimim ovaj spot, a to su VGT Osiguranje, Doner Kebab House, Fitnes centar Zimča. Zahvalio bih se i Ismailu Isku koji nam je u presudnom trenutku posudio neke rekvizite iz svoje radnje za presudnu scenu u spotu. Na kraju hvala i Nedimu Agiću koji je radio moj prošli spot i koji je nedavno postao otac pa mu ovim putem i čestitam javno.

Sad slijedi montaža snimljenog materijala, a uskoro će “Mirnesa iz fitnesa” biti dostupna na uvid svima. Nadamo se da će upravo “Mirnesa” skrenuti pažnju izdavača na MC Midu iz Visokog sa neospornim talentom potvrđenim već mnogo puta na raznim koncertima, kako u Visokom tako i u drugim gradovima.altaltaltaltaltalt

Proudly powered by WordPress