Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Reakcije iz Gold Cluba

Na oficijelnom internet siteu RK“Gold Club“ pojavila se i prva reakcija na žrijeb drugog kola Kupa EHF koji je ovom slovenačkom klubu za protivnika dodijelio pobjednika susreta Bosna Visoko – Sutjeska Nikšić. Svoje mišljenje je iznio trener ove ekipe Vojko Lazar koji je (u slobodnom prevodu sa slovenačkog jezika koji mi nije baš jača strana) rekao da su i jedna i druga ekipa težak protivnik jer dolaze sa prostora bivše Jugoslavije i da ih očekuju zahtjevne utakmice. Pokušaće otići na utakmicu u Nikšić i snimiti i jednu i drugu ekipu, da bi se što bolje pripremili. I za kraj rečenica koja nam prilično godi jer su Slovenci našu Bosnu proglasili favoritom:
– Bosna je veliki favorit u duelu protiv Sutjeske. Završili su na drugom mjestu BH prvenstva i imaju u svojim redovima čak četvoricu reprezentativaca, dok Sutjeska nema niti jednog.

Za one koji znaju slovenački jezik prenosimo kompletnu vijest sa www.rkgoldclub.com.

BOSNA ALI SUTJESKA?

Gold Club je danes izvedel s kom se lahko pomeri v drugem krogu pokala EHF. Nasprotnik bo zmagovalec dvoboja med BOSNO (Visoko) in črnogorsko SUTJESKO (Nikšić).

Potencialna tekmeca se bosta v Nikšiću pomerila 1. septembra, povratno srečanje pa bo teden dni kasneje. Znano je, da bodo Hrpeljci prvo srečanje drugega kroga igrali na domačem parketu.
“Nasprotnika zaenkrat še ne poznamo, jasno pa je, da so tako predstavniki Bosne in hercegovine kot tudi Črne gore nadvse zahteven tekmec. Ko gre za predstavnike z območja nekdanje Jugoslavije je pač vedno tako. Vsekakor si bom prvo srečanje bodočih nasprotnikov poskušal ogledati v Nikšiću in ni dvoma, da se bomo do srečanja drugega kroga primerno pripravili,” je po žrebu povedal trener Gold Cluba Vojko Lazar.
Zdi se, da je v dvoboju Bosne in Sutjeske velik favorit predstavnik BIH-a , ki je zadnje prvenstvo končal na drugem mestu in ima 4 državne reprezentante. Sutjeska je bila sicer prav tako druga v prvenstvu Črne gore, članskih reprezentantov pa nima.

Dario Božić / Radio Q

Proudly powered by WordPress