Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Predstavljen prvi spot mladog Vedrana Tomičića iz Kaknja

 

U popularnom kakanjskom caffeu „Enjoy“ predstavljen je prvi video spot pod nazivom „Još se bojim usana“ kakanjskog muzičara Vedrana Tomičića. Spot je rađen u produkciji nezavisne televizije IC Kakanj i prema Vedranovim riječima, spot je urađen na visokom nivou i uz visok kvalitet i angažman kompletnog tima.
 
„Spot je završen u maju mjesecu, ali igrom slučaja sponzore za promociju spota smo čekali par mjeseci. Veliko interesovanje za promociju spota iskazao je načelnik opštine Kakanj, Mensur Jašarspahić – Suri, koji nam je puno pomogao oko promocije spota uz mnogobrojne prijatelje i poznanike.  Velika hvala i direktoru nezavisne televizije IC Kakanj – Almedinu Traki koji je mnogo uložio u ovaj projekat i od samog početka vjerovao u mene. Muziku, tekst, aranžman kao i sam scenario za spot sam radio ja, te mi je drago sto je promocija prošla na visokom nivou uz podršku mnogih prijatelja.“- ističe Tomičić.

Vedran ubrzo planira spot proslijediti vodećim bh. televizijskim kućama s kojima je već kontaktirao i koje će najvjerovatnije u punom jeku promovisati ovog Kakanjca koji se još od malih nogu bavi muzikom, sviranjem nekoliko instrumenata, komponovanjem i aranžmanom.

(FOTO: Jasenko Korjenić)

Proudly powered by WordPress