Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Poziv iz Merhameta: Humanitarna akcija na prikupljanju pomoći povratnicima u Višegrad i Rudo


 

Već tradicionalno, u toku mjeseca ramazana upriliči se akcija prikupljanja pomoći i  posjeta povratnicima  u Istočnu Bosnu. Ove godine HO  Merhamet OO Visoko u saradnji sa OU BEDEM, Udruženjem MLADI MUSLIMANI, MIZ VISOKO, MIZ GRAČANICA  i drugima  namjerava  ako Bog da, posjetiti povratnike na području Višegrada i Rudog.

 

 Pozivamo  sve zainteresovane  za učešće u akciji da svoje priloge u prehrambeno-higijenskim i novčanim sredstvima mogu dostaviti u prostorije Merhameta u Visokom( Bijela džamija br 16) , prostorije OU Bedem u D. Moštru ( Šareni hanovi 14) te na punktovima u džematima.

 

Akcija prikupljanja pomoći za povratnike na područje Višegrad, Rudo počinje od prvog dana ramazana i trajat će narednih 15 dana kada bi trebala biti distribuirana na planirane  destinacije.

 

Iskoristimo ovu priliku kad se djela višestruko nagrađuju a ujedno pomozimo i ljudima kojima je naša pomoć potrebna…. .najbolji rezultat se postiže kad učešće uzme veći broj osoba i firmi i daju pomalo, tako učinite i vi !

 

Kontakt telefoni:

– 061/ 870-842 ( Senad) ,061/ 824-633( Mahir), 062/ 187-291( Adnan) 

 

Proudly powered by WordPress