Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Pred Novogodišnji turnir stiglo i grijanje u KSC”Mladost”

Dan uoči novogodišnjeg, šestog po redu, turnira u malom nogometu ispunilo se obećanje dato o nadležnih općinskih službe , a vezano za zagrijavanje KSC”Mladost”. Od ranije poznati problemi sa grijanjem na određeni način ugrožavali su uvjete za igru i eventualnu posjetu za vrijeme odigravanja turnira, međutim od jutros radijatori u KSC”Mladost” su vrući. Prema riječima Midhata Ahića direktora visočke dvorane obećanje da će dvorana biti zagrijana za vrijeme trajanja turnira je i ispoštovano.

-” U nadležnoj općinskoj službi prepoznali su značaj ovog sportskog događaja čiji je generalni pokrovitelj i sam načelnik općine, tako da nisu dozvolili neozbiljnost da se turnir igra u hladnoj dvorani, a poznato je kakvi svi nogometaši dolaze u Visoko kako bi učestvovali na ovom tradicionalnom turniru. Nama kao suorganizatoru je također bilo jako bitno da zadržimo visok nivo organizacije, a evo na svu sreću i vanjske temperature nam idu u korist po pitanju toplote u KSC”Mladost”

Turnir zvanično počinje sutra u 15.30 sati utakmicom grupe “A” ŠF Moštre – Lasta. Turnir se igra do nedjelje završno sa finalnom utakmicom koja je na programu u 19.00 sati.

Proudly powered by WordPress