Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Proteini i Ugljikohidrati u City Pubu!

Ljubitelji sarajevske rock škole još su jednom dobili priliku da uživo poslušaju Letu Štuke u City Pubu u četvrtak, 14.01.2010. godine. Nakon dugo vremena bend Letu Štuke ponovo će održati samostalni koncert 14.01.2010. godine sa početkom u 22:00 sata u sarajevskom City Pubu, koji će kao i do sada, biti odličan domaćin za intimnu atmosferu i sinergiju koja se stvara između izvođača i publike.  Predvođeni Dinom Šaranom, Letu Štuke je trenutno jedan od najperspektivnijih bendova koji je svojim kvalitetnim pjesmama osvojio publiku i kritičare. 

Art Zone ovim putem poziva sve da dođu u City Pub i skupa sa Šaranom pjevaju hitove poput Pero Papacoder ili Mjesto za dvoje. Ulaz je slobodan!

Više o „Letu Štuke“:

U februaru 2005. godine bend Letu Štuke ulazi u studio i počinje sa snimanjem svog prvog studijskog albuma. Album je muzički i stilski raznolik, sa 14 pjesama u odličnoj produkciji Đanija Pervana.

Dino Šaran se potvrđuje kao vrstan tekstopisac i pjeva uvjerljivo i uvjereno u to što piše. 2008 godine Letu Štuke izbacuju i svoj drugi studijski album nazvan „Proteini i Ugljikohidrati“ u izdanju Menarta. Za više informacija kontaktirajte Seada Fadilpašića na broj telefona 061 / 244 317 ili na e-mail sead@art-zone.ba

Proudly powered by WordPress