Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Uspješan oporavak visočkog režisera Tarika Hodžića

Nakon uspješne operacije žučne kese, visočki režiser Tarik Hodžić uspješno se oporavlja u krugu porodice i prijatelja. Prilikom posjete zatekli smo dio članova guilda LoEG pro virtualnog svijeta Warcrafta: Adija Ahića, Kenana Kulenovića, Bensaida Beganovića  i Adnana Lemeša. Tema je bio izvjesni Cho'gall i nedostatak hilera (paladina),a  bilo je riječi i o povratku Mudrog Druida na čelo guilda.

Kako nam ništa nije bilo jasno, sačekali smo kraj njihove zanimljive i nama potpuno nejasne komunikacije, te ostatak vremena proveli u ugodnom razgovoru s Tarikom Hodžićem.

„Odlično se osjećam. Svakim danom sve bolje i bolje. Veoma sam zahvalan dr. Karavdiću koji je uradio ovaj hirurški zahvat i zapravo time riješio moje višemjesečne probleme“ – istakao je Hodžić za Visoko.co.ba i dodao da će opet glasati za dr. Karavdića, ukoliko bude imao priliku na nekim od narednih izbora.

Hodžić vrijeme prekraćuje uz računar, prateći stanje u virtualnom svijetu Warcrafta o kojem je nedavno i završio zanimljivu filmsku priču koja će uskoro biti promovisana i u Visokom. Kako kaže Hodžić, čim mu zdravstveno stanje dozvoli nastavit će rad na novom dokumentarnom filmu.

Proudly powered by WordPress