Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

(FOTO) Proslavimo zajedno 5. rođendan dm drogerie markt u BiH

Nakon obilježavanja druge godišnjice od otvorenja dm drogerije u Visokom prošlog mjeseca, već sutra 29. juna očekuje nas još jedno rođendansko slavlje.  Drogerie markt – dm sutra obilježava 5. godišnjicu rada u BiH, gdje će u 39 dm prodavnica širom zemlje biti obilježen peti rođendan.

Povodom 5. rođendana svi dm kupci od 25. do 28.06. na kasi dobijaju 5 dodatnih bodova Svijeta prednosti uz svaku kupovinu, a na dan rođendana očekuje ih i 10 % popusta na ukupnu kupovinu.

Iznenađenjima tu nije kraj, za svakih 30 KM ili više na kasi dm prodavnice kupci mogu preuzeti atraktivnu dm torbu, dok će im kupovina od 80 KM ili više osigurati dm peškir.

Kako je za Visoko.co.ba naglasila Elvedina Zečević, poslovotkinja prodavnice dm u Visokom, srijeda 29. juni donijet će vrlo povoljnu i isplativu kupovinu u ovoj prodavnici:

„ Želim sve naše vjerne kupce, ali i one koji će to tek postati pozvati na obilježavanje našeg petog rođendana. Kao što to pokazuju i naša iskustva, dm  je promijenio navike kupaca pružajući im zadovoljstvo povoljne i kvalitetne kupovine.“ – kaže Elvedina Zečević.

 

Povodom rođendana otvara se  preuređena prodavnica na adresi Dobrinjske bolnice 12, u sarajevskom naselju Dobrinja. Neke od aktivnosti koje očekuju kupce povodom otvorenja preuređene dm prodavnice na Dobrinji su kolo sreće, sedmodnevna nagradna igra, pokloni na kasi, ruže, baloni, degustacije, a za najmlađe druženje s maskotom Hello Kitty, oslikavanje lica, modeliranje balona te trampolina.

 

Iz dm-a pozivaju sve kupce i bh. građane na nezaboravnu rođendansku zabavu u svojim prodavnicama.

Pridružite nam se i proslavite s nama 5. rođendan!
dm – tu me cijene, tu kupujem.

{joomplucat:133 limit=20|columns=4}

Proudly powered by WordPress