Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Prevent school of automotive”

Prevent grupacija je globalna kompanija s višestrukim spektrom proizvoda i usluga, kao i sa širokim spektrom znanja i jedinstvenom historijom. Uspostavljanje ravnoteže između kupčeve orijentacije, identiteta i ekonomske održivosti zahtijeva iskusan menadžerski tim na čelu, koji se zalaže za veliku stručnost, strateške promjene i kontinuitet istovremeno. U svrhu daljeg razvoja i napretka želja nam je svoje timove osnažiti novim kadrovima, te svoja vrata otvaramo mladim, obrazovanim osoba.

„Tamo gdje poduzetnički entuzijazam susreće profesionalnost u izradi”

Iz tog razloga pozivamo sve mlade ljude slijedećih profila:

  • dipl.inž.mašinstva;
  • dipl.inž.hemije;
  • dipl.inž.elektrotehnike i
  • dipl.ekonomista,

da pošalju svoj CV, kopiju diplome i drugih certifikata sa naznakom za ˝Prevent school of automotive˝ na našu e-mail adresu ljudski.resursi@prevent.ba ili poštom na Prevent BH d.o.o., Sektor za ljudske resurse, Topuzovo polje bb, 71300 Visoko.

Glavni cilj ove obuke je pružiti kandidatima priliku da uče o Prevent Grupi BH iz prve ruke, odnosno od menadžmentskog tima naše kompanije. Najboljim polaznicima bit će ponuđeno uposljenje u Prevent Grupi BH.

Trening će se održati u ASA Prevent centru u Sarajevu i trajat će četiri sedmice. Predavanja će se održavati svakog ponedjeljka, srijede i četvrtka, u terminu od 08.00 do 13.00. Za polaznike koji ne žive u Sarajevu obezbjeđene su mjesečne karte za autobuske linije firme Centrotrans.

Rok za dostavljanje prijava je petak, 16.09.2011.

Proudly powered by WordPress