Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Olimpijsko-mediteranska bolja od mlade selekcije BiH

Najavljivana utakmica Olimpijsko-mediteranske reprezentacije BiH protiv mlade ili tačnije U-21 selekcije naše zemlje, odigrana je danas na stadionu Luke. Nažalost, kiša koja cijeli dan pada u našem gradu mali je pokvarila  kompletan ugođaj i svakako se odrazila na posjetu, pa je svega nekih 100-njak gledalaca prisustvovalo ovom susretu. Što se tiče same utakmice, bila je dosta dinamična, a vidjeli smo i dva gola, te jedan promašen jedanaesterac, kada je golman mlade selekcije Divković odbranio šut Stanića. Kada se sve sabere, Olimpijsko-mediteranska selekcija je bila znatno bolja i zasluženo je slavila sa 2:0, tako da je Musemić mogao biti puno zadovoljniji od kolege Jagodića na drugoj strani. Što se tiče organizacije, Bosna se još jednom pokazala kao izvrstan domaćin, pa je i gospodin Murat Jaha ispred NS BiH izrazio zadovoljstvo i zahvalio se domaćinu na gostoprimstvu.

OLIMPIJSKO-MEDITERANSKA REPREZENTACIJA BIH – U-21 BIH

2  :  0   (2:0)

Stadion Luke u Visokom. Gledalaca: 100. Sudija: Emir Alečković (Sarajevo). Pomoćnici: Dalibor Drašković (I.Sarajevo) i Haris Baković (Sarajevo). Strijelci: 1:0 Halilović (3) 2:0 Haskić (20).

OLIMPIJSKO-MEDITERANSKA REPREZENTACIJA: Hamzić, Čomor, Šabanović, Šunjić, Aničić, Svraka, Hasić, Stanić, Okić, Halilović, Haskić. Još su igrali: Hadžić, Pejić, Todorović, Sesar, Džafić, Harba, Mujakić, Slomić. Selektor: Husref Musemić.

U-21: Divković, Dupovac, Husić, Mišić, Brekalo, Hasanović, Čorić, Šišić, Zlomislić, Zakarić, Pehar. Još su igrali: Bukvić, Dujaković, Varupa, Jandrić, Mešanović, Suljić, Ramić. Selektor: Vlado Jagodić.

{joomplucat:262 limit=18|columns=4}

Proudly powered by WordPress