Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Veliko interesovanje za odlazak na otvaranje izložbe

altSve je spremno za večerašnje otvaranje izložbe radova prof. Fuada Šećerovića – u ASA Gallery u Sarajevu, na adresi Bulevar Meše Selimovića 16. Podsjećamo, radi se o retrospektivi radova prof. Šećerovića rađenih u drvetu, metalu i s posebnim naglaskom na kamene eksponate koji, kao i većina autorovih radova, ima obilježje Srednjovjekovne Bosne i kulturno – historijskog naslijeđa iz ovog perioda.

Već je potvrđeno – večerašnji promotor ove izložbe bit će istaknuti mediavelista dr. Dubravko Lovrenović, a svoj su dolazak potvrdili i brojni predstavnici javnog života Visokog i BiH.

Broj prijavljenih za prijevoz autobusom na večerašnju izložbu već je premašio broj sjedišta, tako da će organizovano na izložbu ići samo oni koji su se prijavili u visočkoj Gimnaziji (kod Nedžle Greda u Vijeću učenika) i UG Damar omladine. Tako će brojni prijatelji – poštovaoci rada prof. Šećerovića, učenici i profesori večeras prisustvovati otvaranju izložbe njegovih radova u sarajevskoj ASA Gallery koja je organizovana  na inicijativu Agencije www.visoko.co.ba i uz podršku Prevent BH.

Proudly powered by WordPress