Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Došao sam da Ti kažem da odlazim, odlazim…”

altJa kao bivši ministar u vladi moga KakAzahstana, te u ime moje stranke, koja je u organizacionom rasulu, ali i iz osobnih moralnih načela, ipak odlazim! Došlo je vrijeme je da mlade kolege zauzmu moje mjesto i daju sa svojim novim idejama i kreacijama doprinos za bolje sutra stranke, naroda i države, a što sam i ja nesebično činio. Ekskluzivno Vas obavještavam da odlazim, jer mi je nejasan pritisak javnosti!

Ja iz skromnosti neću da pričam o mojim brojnim odlikama i vrlinama. Sigurno i sami znate da je moj život bio bez mana i neprestana borba sve vrijeme moje političke karijere. Neću ni da pomislim da ste u dilemi oko mojih veličanstvenih projekata, hoće li to vama ostati u sjećanju i biti primjer kako treba raditi! Opće je poznato da sam bio samo zbog Vas stalno na meti naših političkih oponenata koji su me klevetali, iz osobne sujete zlonamjerno sputavali i omalovažavali moj naporan rad. Napominjem da svi morate znati, samo zato što je to bilo za dobro moje stranke, moga napaćenog naroda i cijeloga moga KakAzahstana!

Svima je poznato da sam živio pošteno, uzorno i uvijek sve davao od sebe, a vrlo malo uzimao. Dušebrižnici su čak i od moje luksuzne imovine stečene vrlo napornim radom, odricanjem, a posebno rizikom, napravili senzaciju. Naravno, tu moramo spomenuti obiteljsko nasljedstvo i imovinu moje supruge-konsultanta, sa kojom sada isključivo moja supruga-konsultant raspolaže. Ima tu i imovine što sam ostavio djeci, zbog čega me je i oblatila ova odvratna žuta štampa i nepismena škrabala, koja sebe nazivaju novinarima, bez provjeravanja činjenica!

Cijenjeni prijatelji, dame i gospodo, mora Vam biti poznato da sam savjesno, časno, čistog obraza nesebično davao sebe čitavom KakAzahstanu, a što i pokazuje naročito moja briga za najbliže, moj odnos brižnog oca, supruga, rođaka, prijatelja i kolege u stranci!
Moj nesiguran ostanak kao i neminovan odlazak s ovog odgovornog mjesta donosio mi je samo probleme. Međutim, kako i sami znate ja se na to nisam obazirao, znajući da se žrtvujem i podnosim teret za moju stranku, moju obitelj, time i narod moga KakAzahstana!

Na kraju želim da Vam naglasim, slijedite moj primjer i prevaziđite me! To će biti moja najveća nagrada kada znam da je moja ideja zaživjela! Nikada ne dozvolite da raznorazni mešetari, smutljivci naruše moje projekte i kompaktnost mojih istomišljenika u cijelini, kao i našu nadsve modernu strategiju zataškavanja. Znajte da sam ja tu, zauvijek sa Vama i ako osjetite potrebu, ili se ukaže prilika za neki važan posao koji treba uraditi za Vašu firmu, obitelj, pa i za moj voljeni narod KakAzahstana ja sam tu, uvijek na raspolaganju. Ne čekajte pravosnažnost presuda, zovite me posebno za projekte naših infrastrukturnih kompanija.

Poštovane kolege, velika hvala vam na svemu, duboko sam dirnut vašom pažnjom! Toplim oproštajnim riječima uz ovaj svečani koktel i najljepšim željama koje ste mi uputili za upravljanjem moje obiteljske kompanije. Promjene su nužne u KakAzahstanu i u to ime živjeli!

                                           Vaš put se zna. Glavom kroz zid!

Proudly powered by WordPress