Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Dan otvorenih vrata – SPO CARICA Visoko

altIndustrija građevinskog materijala “IGM” Visoko upriličila ja Dan otvorenih vrata SPO Carica Visoko. Svi posjetioci danas imaju priliku da uz stručnjake IGM-a obiđu građevinu, pogledaju gotove stanove, uvjere se u kvalitetu ugrađenih materijala i da se upoznaju sa finansijskim pogodnostima prilikom kupovine stana. Dan otvorenih vrata SPO Carica namijenjen je svakome ko ima pitanja u vezi sa stanovima i poslovnim prostorima. Saznajte zašto je baš stan u SPO Carica prava investicija, na koji način možete kupiti stan i svemu drugom što vam je važno i što vas zanima. 
Mi smo bili na licu mjestu, informisali se, pogledali, fotografisali, vi isto možete uraditi također danas u vremenu od 9 do 15 sati sati. 

 

SPO Carica :: Šta je bitno?

1

Kvalitet gradnje i materijala sa odličnim termičkim karakteristikama

Posebna pažnja se davala ugradnji visokokvalitetnih materijala prije svega IGM-ovih proizvoda cigle, stiropora i stolarije, ali i ostalih materijala. Glavni adut u ovom dijelu jeste izuzetna termika ugrađena u zidove, podove i stropove što će sigurno dati ovome objektu  karakteristiku energetski najefikasnijeg objekta u Visokom.

 

2

Atraktivna lokacija

Objekat je lagano izvan gradske gužve i zainteresovanim garantuje ugodno stanovanje u smislu mirnijeg života bez previše buke, također u objektu nema mnogo stanova, a u okolini nema drugih zgrada.

Osunčanost objekta koji je praktično bez prirodnih i drugih zaklona daju odličnu prirodnu svjetlost  unutar stanova. Stanovi imaju vrlo dobro dizajniran raspored unutrašnjih prostorija sa maksimalnom iskorištenošću prostora. Stanovi na gornjim etažama imaju impresivne poglede koji će ostati nenarušeni vjerovatno duži niz godina, a možda i trajno.

 

3

Opremljenost objekta

Ovo je vrlo moderan objekat koji je građen sa svim aktuelnim standardima. Svi stanovi imaju centralno grijanje, i uveden plin, imaju mogućnost grijanja na čvrsto gorivo. Svi stanovi će imati zaseban vodomjer što omogućava zasebno očitanje potrošnje vode. Ugrađen je razvod za kablovsku i satelitsku TV što znači da korisnici kupovinom resivera imaju mogućnost praćenja satelitskih programa bez postavljanja individualnih satelitskih antena. Ugrađena su najmodernija digitalna strujna brojila koja imaju mogućnost automatskog udaljenog očitanja od strane Elektrodistribucije. Objekat ima svoj lift, audio-video interfon, a korisnici garažnih mjesta daljinske upravljače za vrata.

 

4

Prodajna cijena

Iako na kraju, uz pobrojane karakteristike to je vrlo bitna informacija, cijene su prilično atraktivne, posebno ako ih uporedimo sa korištenim stanovima koji su u upotrebi 10, 20 i više godina. Cijena ovih stanova je vrlo blizu cijenama polovnih stanova.

 altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Proudly powered by WordPress