Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Poruka premijera Fikreta Plevljaka građanima ZDK nakon provedenih Općinskih izbora u Bosni i Hercegovini

Poštovani građani Zeničko- dobojskog kantona, provedeni su, poslije jednomjesečne predizborne kampanje, Općinski izbori u Bosni i Hercegovini. Drago mi je što mogu konstatirati, obilazeći sve općine u Zeničko- dobojskom kantonu, da je nivo parlamentarizma i demokratije bio veoma istaknut u odnosu neka neka prošla vremena. Također, drago mi je da su jučerašnji Općinski izbori protekli u fer i korektnoj atmosferi zbog čega čestitke i priznanje odajem, na prvom mjestu, Vama građanima, a potom i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko- dobojskog kantona. Volja građana je suverena i treba se uvažavati, kao što i ja  osobno poštujem volju građana.

Poštovani građani Zeničko- dobojskog kantona,

želim svima nama da naredni četverogodišnji mandat, kao rezultat Općinskih izbora, bude prosperitetan i napredan u boljem životu svih građana Zeničko- dobojskog kantona. Pozivam izabrane dužnosnike da rade u interesu svih nas građana i naše domovine Bosne i Hercegovine. Trebamo gledati u budućnost, ako ne radi nas, onda radi naše djece.

Pozivam sve građane da nastavimo graditi demokratsko društvo i time da jačamo našu jednu i jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Sa mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem.

Proudly powered by WordPress