Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Igrica Bosanske Piramide objavljena na App Storeu

altIgrica „Bosanske piramide” od 8. novembra je dostupna za download putem App Store marketa. Besplatna verzija igre (iPhone/iPad uređaji) se može preuzeti na linku https://itunes.apple.com/hr/app/bosnian-pyramids-free/id572465996?mt=8  Kompletna verzija igre koja uključuje sve nivoe, napredno oružje i više neprijatelja košta 2,99$ i može se preuzeti na linku https://itunes.apple.com/hr/app/bosnian-pyramids/id574705522?mt=8 U prvih nekoliko dana zabilježeno je preko 8000 download-a ove igrice, a najviše iz Hrvatske, Kine i Amerike. Autor Nihad Omerbegović najavljuje prvi update već do kraja mjeseca, sa poboljšanim opcijama i lakšom navigacijom. Trenutno se razvija igra i za Android uređaje koja bi se do kraja novembra trebala naći na Google Play marketu.

Otvoren je i fan page gdje možete pisati komentare, ocjene igre i pratiti sve novosti vezane za dalji rad na ovom projektu. (link http://www.facebook.com/BosnianPyramids) .

Na fan page-u se pripremaju i posebne promocije i zanimljive nagradne igre za sve igrače, a prva nagrada je već dodijeljena 14-godišnjem Đaniju Behramu, Bosancu koji živi u Norveškoj. On je osvojio Full verziju igre za Android koju je imao priliku zaigrati prije zvanične objave na Google Play!

Proudly powered by WordPress