Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Premijerno izvedena predstava Kolo (ne)sreće

altPredstava Kolo (ne)sreće večeras je premijerno izvedena u Gradskom kinu Visoko, a radi se o predstavi kojom će se Udruženje mladih ljubitelja scenskih umjetnosti ove godine predstaviti na 11. Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralašta u Konjicu.

–  Nismo se nadali ovoliko punom kinu i zahvaljujem se svima koji su došli da nas podrže. Nadam se da smo opravdali njihovo povjerenje i da smo uspjeli nasmijati naše sugrađane. Njihova podrška nama će biti samo podsticaj da i dalje radimo – rekla je Nedžla Greda, jedna od večerašnjih učesnica.

Pored Nedžle Greda u predstavi su učestvovali i: Emina Hasečić, Džana Dišalari, Ajla Abazović, Kemal Kovo, Džanin Jamaković, Faris Pinjo, a za režiju je zaslužan Rasim Pavica.

Puna kino sala pokazatelj je da članovi Udruženja Confero znaju šta naša publika treba i želi vidjeti. Iako je predstava doživjela premijeru bez ijednog sponzora, to nimalo nije umanjilo kvalitet predstave niti predanost ovih mladih ljudi okupljenih u zajedničkom nastojanju da naš grad učine ugodnijim za život. Brilijantna ekipa ponudila je svojoj publici sat vremena dobre zabave, ali svojim djelovanjem oni daju i nadu u bolje sutra. 

Proudly powered by WordPress