Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Demoni” žele bolju saradnju na relaciji klub – navijači

demoni visoko1Nakon održane Skupštine NK Bosna Visoko, saopćenjem su se oglasili i navijači visočke Bosne, popularni Demoni, koji od nove Uprave očekuju povratak u Prvu ligu Federacija BiH, kao i bolju saradnju na relaciji klub – navijači.

„Održana je Skupština našeg kluba, izabrani su novi članovi u istoj sa dva stara člana koja su i jedina radila u prošloj sezoni koja je završena onako kako i jeste SRAMNO. Mi najvjerniji navijači koji se pokušavamo organizovati koliko je to moguće, od nove uprave očekujemo mnogo,a to mnogo jeste povratak u Prvu ligu, da vratite sve naše domaće igrače, da se stadion dovede u red da liči na sportski objekat, da pokušate omladinski pogon uredovati kako bi mi proizvodili igrače, da napravite adekvatne ugovore sa igračima koji budu igrali za prvi tim, da ne bude kad naš igrač nađe angažman da mi od toga nemamo nikakvu korist, možda su neki i imali, ali se ne zna. Imamo za vas, poštovana upravo i prijedlog za sporni ugovor Fočića koji je tužio naš tim, da istražite ko je potpisao taj ugovor i ko nije ispoštovao isti, pa da se ti ljudi pobrinu za isplaćivanje duga. Ono što još želimo maksimalnu saradnju sa nama, da budemo u kontaku, da zajedno ojačamo klub i sve oko njega, da naš čovjek bude u Upravi kluba, jer to je normalno u zdravom sportskom klubu koji želi da ima navijače, pa se nadamo da ćete razumjeti ovo. S naše strane učinit ćemo sve da imate našu podršku i u ovoj sezoni, ali u tome nam trebate i vi pomoći, vaš rad i rezultati ojačat će i nas. Očekujemo vaš odgovor koji nam možete poslati i na našu mail adresu:   demonivisoko1989@gmail.com.“

Ovo je bilo otvoreno pismo navijačke skupine Demoni novoj Upravi NK Bosna, a Demoni će imati i sastanak navijača, 21.jula u 18:00 sati na stadionu Luke, kako bi se dogovorili o svim planovima za narednu sezonu, a na sastanak su pozvani i članovi Uprave NK Bosna Visoko.

Proudly powered by WordPress