Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Poziv građankama i građanima da postanu i ostanu aktivni u lokalnoj zajednici

mladi volonteriUdruženje „Mladi Volonteri“ poziva sve zainteresovane građanke i građane da postanu i ostanu aktivni u svojoj lokalnoj zajednici te da steknu jedinstveno iskustvo koje će razviti njihove liderske i interkulturalne vještine.

Uz podršku British Council-a, a na incijativu Udruženja „Mladi Volonteri“, Visoko je postalo jedna od rijetkih općina u Bosni i Hercegovini koja je izabrana da bude centar aktivnih građana.

Sam program AKTIVNI GRAĐANI obuhvatit će 20 ljudi sa područja Visokog kao i općina koji gravitiraju sa našom općinom i realizovat će se u nekoliko koraka.

Ukoliko želite da budete trener i da dobijete certifikat za edukaciju koju ste prošli te da se educirate za samostalno vođenje treninga neformalnog obrazovanja, iskoristite ovu priliku jer je ova edukacija u potpunosti besplatna za sve.

Svi zainteresovani u dobi od 16 do 40 godina se mogu prijaviti na mail adresu  volonteribih@gmail.com do 17.09.2013. U svojim prijavama je potrebno da navedete ime, prezime, datum rođenja i radno iskustvo (ukoliko postoji).

Proudly powered by WordPress