Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Okupljanje Taekwondo reprezentacije BiH na Ilidži

taekwondo-pressPoštovani,
Okupljanje Taekwondo reprezentacije BiH povodom predstojećeg nastupa na A klase turniru ETUa CROATIA OPEN 2013. bio je povod subotnjeg okupljanja Taekwondo reprezentacije BiH na Ilidži. Na prvom jutarnjem treningu koji je bio podijeljen u dvije grupe, pozivu  se odazvalo 45 potencijalnih reprezenativaca u sve tri selekcije iz 14 Taekwondo klubova BiH.
TKDS BIH promovisao je stručni tim Taekwondo reprezentacije BiH te je istim, Predsjednik TKDS BIH WTF gosp. Zejd Dukmenid uručio i Certifikate. Zahvanice su uručene i sponzorima TKDS BiH bez kojih ne bi bilo moguće održati bilo koju aktivnost. Predstavnicima Likvala d.o.o., Hotel Parka, Sword Security, BM logisti,c a i ostalima ispred TKDS BiH priznanje i zahvalnice uručio je Predsjednik TKDS BIH WTF gosp. Zejd Dukmenić. Stručni tim reprezentacije BiH čine: Direktor reprezentacije gosp. Samir Šarić,
Selektori: Zvonko Antunović juniorske i seniorske reprezentacije BiH te Edin Kajević selektor kadetske reprezentacije BiH. Treneri:  Ivan Krajina trener seniora, Munir Gaković trener juniora i Petar Boban trener kadeta.
Upriličena je i press konferencija na kojoj je pored Predsjednika TKDS BIH WTF gosp. Zejd Dukmenić a učestovala  i gđa. Meldina Ugarak Generalni Sekretar TKDS BiH te kompletan stručni tim Taekwondo reprezentacije BiH. Sadržaj press konferencije bio je usmjeren na informaciji o stanju u TKDS BIH, o budućim planovima i aktivnostima Saveza, predstavljanje novog stručnog tima reprezentacije BiH i predstojeći nastup reprezentacije na A klase turniru ETU-a u Zagrebu na kojem će Taekwondo reprezentacija BiH nastupiti sa oko 25 takmičara u svim konkurencijama.
Nakon press konferencije upriličen je zajednički ručak i druženje sa repezentativcima, stručnim timom, sponzorima i ostalim zvanicama.
Popodnevni trening reprezentativaca protekao je bez ozlijeda, a stručni tim reprezentacije izvršio je selektiranje, te je za sljedeće okupljanje reprezentacije pozvao 30 kandidata, a ostalima se zahvalio za odaziv.

{joomplucat:1104 limit=20|columns=4}

Proudly powered by WordPress