Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Svečana priredba povodom Dana srednjoškolaca u Gimnaziji “Visoko”

Dan srednjoškolaca - priredba gimnazija Kopiraj

Večeras je, u holu Gimnazije “Visoko”, u povodu 17. novembra Dana srednjoškolaca, upriličena svečana priredba koju su organizovali članovi Vijeća učenika visočke Gimnazije za sve svoje kolege. Pred mnogobrojnim srednjoškolcima, koji su i iz drugih visočkih srednjih škola došli da podrže svoje kolege, mladi gimnazijalci pokazali su sav raskoš svog talenta i umijeća u raznim muzičkim, književnim i drugim performansima.

Također, predsjednik Vijeća učenika Gimnazije “Visoko”, Belmin Zukan, obratio se svim svojim kolegama ukazujući im na razne probleme s kojima se srednjoškolci susreću u ovakvom vremenu, ali i dajući ogromnu podršku svim svojim kolegama koje nešto rade, želeći im pri tome mnogo sreće i uspješan rad u budućnosti. Osvrnuli su se i na probleme Gimnazije “Visoko”, obećavajući da će u narednom periodu i Uprava ove škole i oni, kao članovi Vijeća učenika, dati veliki doprinos u rješavanju i otklanjanju takvih problema. Priredba koja je koncipirana kao jedna radio i TV emisija dala je priliku svim srednjoškolcima da pokažu svoje talente i dala im ogroman podsticaj da se nastave baviti onim što vole, a na samom kraju članovi Vijeća učenika Gimnazije “Visoko”, kazali su kako se nadaju da će i u narednom periodu biti mnogo ovakvih manifestacija koje će, prije svega, dati priliku svim srednjoškolcima da promovišu sebe, svoj talenat i na kraju svoju školu.
Redakcija Visoko.co.ba također čestita svim srednjoškolcima njihov praznik, želeći im puno sreće i uspjeha u budućem životu.
Više fotografija sa ove svečanosti možete potražiti na našem Facebook portalu:  http://www.facebook.com/visokocoba

Proudly powered by WordPress