Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Svim pretplatnicima digitalne TV usluge poklanja za praznike dodatne kanale

telemach logoKompanija Telemach, vodeća kompanija u BiH u pružanju usluge televizije, pripremila je svojim postojećim i novim pretplatnicima D3 digitalne TV usluge poseban poklon za praznike. Umjesto pod jelkom, mogu ga naći upravo na svojim TV prijemnicima.

Tačnije, od 15.12.2013. do 15.1.2014. svi pretplatnici D3 digitalne televizije gledat će besplatno dodatne digitalne kanale koje do sada nisu imali u svom D3 paketu. Uz više domaćih i stranih filmova, najgledanijih serija, crtića, atraktivnih sportskih sadržaja, ispunjenog zabavnog i rijaliti programa sa kanalima u HD rezoluciji, praznici će biti još ljepši i uzbudljiviji.

Za one koji još nisu pretplatnici D3 digitalne televizije, Telemach ih poziva da uđu u 2014. godinu uz superiornu digitalnu TV sliku, gdje već u D3 osnovnom paketu imaju mogućnost praćenja preko 25 dodatnih kanala u odnosu na osnovnu analognu ponudu +  mnoštvo dodatnih kanala na poklon za vrijeme praznika.

Iz Telemacha poručuju, sve usluge su još povoljnije, bogatije, brže i bolje kada dolaze u paketu. Odluka za prelazak na neki od Duo i Trio Telemach paketa sa integrisanim uslugama televizije, interneta i telefonije nikad nije bila lakša.

Telemach vam želi sretne i zabavne praznike uz jedinstvenu poruku: 

Želimo vam život u najboljoj rezoluciji, sreću u velikom formatu, radost uz najveći odabir i osmijeh na svakom kanalu. 

Uživajte u gledanju!

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress