Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Bajramluk sevdah lista by Damir Dado Sudar

damir sudarDamir Sudar je bio desetogodišnji muzički urednik nekadašnjeg Radija Q iz Visokog, koji opet nema nikakve sličnosti sa ovim današnjim koji više i formalno i pravno nije visočki. Nakon prelaska na Radio 8 u Sarajevo, pa onda nastavka rada kao profesionalni DJ u nekoliko poznatih sarajevskih objekata, danas nam se javio Damir Dado Sudar i poslao nam jedan simpatičan poklon, kako nama tako i svim posjetiocima Visoko.co.ba. Poruka koja je stigla  preko FB-a i glasi ovako:

“Nego, napravio sam danas simpatičnu sevdah listu, imam materijala za još dvije. Predlažem da je na svom portalu počneš odmah dijeliti kao Bajramluk. Primjenjiva je u odgovarajućim trenucima, a znam da smo uvijek pred Bajram na radiju pravili posebne liste i program prilagođavali istom. Listu možeš preuzeti ovdje: http://www.ideallista.net/index.php?part=play&id=348. Pozdravi raju u Visokom”

Nekadašnji najpoznatiji i najbolji muzički urednik tog vremena u Visokom, Damir Sudar, idejni je tvorac i projekta koji je nazvao “Idealista” (www.idealista.net). Ideallista je balkanski portal, idealno složenih muzičkih playlista za svaku priliku. Ukoliko volite muziku, a nemate vremena da se posvetite odabiru pjesama koje biste da slušate, onda ste na pravoj adresi. Ideallista uvijek ima ideju, za najbolju playlistu po vašem izboru.

Dado hvala ti na prijevremenom Bajramluku  😉

damir sudar 11damir sudar 10damir sudar 9damir sudar 8damir sudar 7damir sudar 6damir sudar 5damir sudar 4damir sudar 3dado sudar2damir sudar1

Proudly powered by WordPress