Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Drugu noć festivala: “Sve je kul, Marshall u kući je”

 Marshall MMS

Kako smo već od prošle godine navikli na školu hip-hopa koja obavezno učestvuje na festivalu kreacije i umjetnosti Many men show, tako i ove godine imamo jednu domaću hip-hop grupu koja će svojim nastupom dati doprinos ovom festivalu.

Gosti ovogodišnjeg festivala koji su majstori za hip-hop kulturu su članovi Marshall crew-a, mlade hip-hop grupe iz Visokog, a članovi ove grupe koji su od prije poznati, te koji su nastupali i na prošlogodišnjem festivalu su: MC Mido, Don Colero i Taca.

Relativno mladi članovi ove grupe uveliko su poznati u Visokom po sjajnim nastupima koje su bilježili i kao samostalni muzičari, ali i kao grupa, gdje su pravili sjajan provod za sve ljubitelje hip-hop kulture, ali i za posjetioce koji su privrženi nekim drugim žanrovima, jer u svom repertoaru nose mnogo zanimljivosti, kroz koje kritikuju današnjicu, društvo i sve negativne pojave u njemu, što je svakako zanimljivo za sve ljude koji muziku shvataju kao pokretački izraz bunta i revolta.

Mnogo uloženog truda i rada, te nekomercijalizirani angažman koji ova grupa zagovara, zasigurno su recept za njihov kvalitet i uspjeh koji se iz godine u godinu povećava, a svi posjetioci ovogodišnjeg festivala kreacije i umjetnosti imat će priliku da na stage-u iza Gradskog kina Visoko poslušaj neke od najboljih pjesama Marshall crew-a koji najavljuje sjajan nastup.

Također, pored sjajnog nastupa, koji sprema ova sjajna hip-hop grupa, članovi Marshalla za sve posjetioce druge festivalske noći spremaju jednu posebnu poslasticu, a to je premijera novog spota ove grupe, koji su već duži vremenski period spremali za svoje fanove. Članovi grupe Marshall tako, ovom prilikom, pozivaju sve svoje prijatelje i fanove, kao i sve posjetioce ovog festivala da zagriju dlanove i pripreme se za sjajan nastup i premijeru spota koja će biti upriličena na MMS Main Stage-u iza Gradskog Kina Visoko.

Do sjajnog nastupa Marshall crew-a i premijere njihovog novog spota ostalo je još samo 15 dana. Vrijeme curi, ne čekajte. Spremite se jer MMS festival dolazi!!!

Proudly powered by WordPress