Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novi spot MC Mide pod nazivom “Intro”

Spot MC Mido

Tokom drugog dana festivala umjetnosti i kreacije Many Men Show, koji je održan proteklog vikenda u Visokom, svi posjetioci festivala imali su priliku da uživaju u sjajnom nastupu visočke hip-hop grupe Marshall, koji su napravili odličan provod za sve ljubitelje ovog žanra. Tu priliku, jedan od članova ove grupe, MC Mido, iskoristio je kako bi upriličio promociju svog novog, dugo očekivanog spota, za pjesmu pod nazivom “Intro”.

Kako je, za naš portal, kazao MC Mido, nakon dugog perioda nepojavljivanja u javnosti sa novim pjesmama, ovu sjajnu priliku i festival umjetnosti i kreacije MMS, koji je kulturna oaza za sve mlade ljude iz Visokog, iskoristili su kako bi javnosti predstavili uvod u ono što će uslijediti do kraja godine, kada možemo očekivati mnogo novih pjesama iz studija Marshall crew-a.

“Tokom prošlog mjeseca, na ovom spotu radio je veliki broj mladih i perspektivnih ljudi iz Visokog, sa kojima je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati i uz čiju pomoć smo napravili sjajnu stvar, prema mom mišljenju. Režiju ovog spota potpisuje Amir Hajdarević, s kojim već dugo vremena sarađujem na ovakvim projektima, dok je za snimanje bio zadužen Admir Kamarić, a za istrumental na ovoj pjesmi Tarik Burko, čime smo upotpunili visočku ekipu koja će, vjerujem, u budućnosti biti sjajan reprezent Visokog” -kazao nam je Mido u našem razgovoru povodom promocije spota.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da vam predstavimo ovaj spot i preporučimo da uključite sva čula i prepustite se odličnim ritmovima, koje donosi nova pjesma MC Mide.

Spot možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=JFS68cXFJqE, a pored spota donosimo vam i neke zanimljive fotografije sa snimanja.

 

{joomplucat:1180 limit=20|columns=4}

Proudly powered by WordPress