Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Izgradnja stadiona u Kralupima i Grđevcu

stadion kralupi 2Iako je prošla predizborna kampanja i nisu više u folu izgradnje centrimetri lokalnih puteva, svakojaka obećanja po mjesnim zajednicama oko poboljšanja uslova života i slično, ima i onih primjera koji i nakon predizborne kampanje ukazuju na društvenu odgovornost pojedinaca. Bilježimo primjer i donosimo fotografije iz Kralupa. Radi se o nastavku radova na izgradnji stadiona. Akteri u priči su predsjednik KO A-SDA Refik Kurgaš i doskorašnji vijećnik u OV Visoko Nermin Sudžuka. Kako saznajemo ukoliko vrijeme posluži u narednih 20 dana Kralupi bi mogli dobiti stadion.

-“Do sada peradari sa područja općine Visoko uložili su u ovaj projekat oko 30.000KM i nastavljaju da rade sa jednim jedinim ciljem da se mladi sa ovog kraja pronađu u sportu. Paralelno sa radom u Kralupima radimo na još jednom projektu izgradnje stadiona u Grđevcu gdje je dosta toga urađeno, ali gdje treba još uložiti novca i napora da se sve to završi” – rekao j za Visoko.co.ba Refik Kurgaš.

Iskoristili smo priliku da saznamo i više detalja oko projekta osnovne škole u Poriječanima i saznali da će radovi oko postavljanja stolarije u ovoj školi danas biti završeni i da redu je naredna faza koja se tiče unutrašnjosti objekta.stadion kralupi 1stadion kralupi 3stadion kralupi 4stadion kralupi 5stadion kralupi 7stadion kralupi 6

Proudly powered by WordPress