Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Anes Prohić vlasnik “Melik Group” izabran za najmenadžera

anes prohicMeđunarodni regionalni žiri sa sjedištem u BiH sastavljen od najuglednijih menadžera i naučnih radnika iz regiona jugoistočne i srednje Europe donio je odluku da se prestižna evropska – BiH nagrada 16.12.2014.godine na ceremoniji u Banskom dvoru u Banja Luci u okviru tradicionalnog izbora “Najmenadžer BiH” dodijeli kompaniji “Melik Group” iz Visokog, odnosno njenom vlasniku Anesu Prohiću. Nagrada se dodjeljuje za uspješan dugogodišnji rad kompanije, za uspješno poslovanje, izvanredno vođenje kompanije, te kvalitet rada i poziciju broj 1 u branši.

prohic dokument

Nezavisna agencija za izbor i promociju menadžera je jedini globalni i nezavisni autoritet na području regiona jugoistočne i srednje Europe koja ovu nagradu dodjelju tridesetiprvi put, a po mnogim ocjenama spada među sedam najrespektabilnijih nagrada u svijetu.

Anes Prohić je inače i potpredsjednik i jedan od osnivača Fondacije “Mi za djecu” koja je u posljednje vrijeme javnosti poznata po angažovanju na izgradnji osnovne škole u Porječanima.

mi za djecu porjecani skolaprohic kurgas porjecani skola

Proudly powered by WordPress