Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

U polufinalu ekipe ELLTEH Caffe Harry, FK Sloboda Vratnica, Mali Raj i Stari Grad Sarajevo

zajko-zebaNa sreću kladioničara u kladionicama nije moguće uplatiti tiket i igrati na pobjedu neke od ekipa na novogodišnjem turniru. A da jeste vjerujemo da bi se ti listići poderali već nakon utakmica osmine finala. U osmini finala sve drugoplasirane ekipe iz grupa, koje su na neki način bili i favoriti za prolaz dalje, su eliminisane od trećeplasiranih. A da nije nemoguće sa treće pozicije doći i do polufinala dokazale su ekipe FK Sloboda Vratnica i Mali Raj.

Evo svih rezultata osmine finala:

SUŠA COMMERCE 3 : 5 CAFFE GARDEN
SARAJEVO OSIG. GALAKTIKOSI 1 : 4 FK SLOBODA VRATNICA
EKOSIROVINA 0 : 2 MALI RAJ
ZAMM m.c. 1 : 5 MESNICA MEŠA

Ovim pobjedama ekipe Caffe Garden, FK Sloboda Vratnica, Mali Raj i Mesnica Meša osigurali su sebi nastup u četvrtfinalu i borbu za polufinale, a tamo su ih čekali pobjednici grupa. I dok su ELLTEH Caffe Harry i Stari Grad Sarajevo opravdali ulogu favorita, ekipe BIOS-a i ŠF “NNO” su imali manje sreće i ostale su bez polufinala. Evo i svih rezultatata četvrtfinalnih utakmica:

ELLTEH CAFFE HARRY 9 : 3 CAFFE GARDEN
ŠF “NNO” 1 : 4 FK SLOBODA VRATNICA
BIOS 1 : 2 MALI RAJ
STARI GRAD SARAJEVO 5 : 2 MESNICA MEŠA

Turnir sutra počinje u 16:30h revijalnom utakmicom, a onda već od 17 sati imaćemo priliku uživati u novim lijepim potezima majstora malonogometne igre. Gledaćemo dvije polufinalne utakmice nakon kojih ćemo dobiti finaliste koji će se boriti za naslov prvaka. U polufinalu se sastaju:

17:00h FK SLOBODA VRATNICA – : – MALI RAJ
17:45h ELLTEH CAFFE HARRY – : – STARI GRAD SARAJEVO

Poslije utakmica polufinala slijedi još jedna revijalna utakmica od 18:30h. U 19 sati planirana je utakmica za treće mjesto, a potom od 19:30h najuzubudljiviji dio, tj. finale Memorijala “Midhat Ahić” 2014.

 Sve vas pozivamo da dođete sutra u dvoranu KSC Mladost da zajedno uživamo. Slike sa turnira kao i obično možete pogledati na našoj FACEBOOK STRANICI.

 

Proudly powered by WordPress